Profesör Vücut'a Hoş Geldin!

Türkiye'nin en iyi vücut geliştirme forumu Profesör Vücut'a hoş geldiniz.

Kayıt Ol

İlk Kürüm

Halil25

Yeni Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 yıldır sporla uğraşıyorum ve küre girmeyi düşünüyorum 183 boy ve 82 kiloyum ilk olarak kendi imkanlarımla yaptığım araştırmalar da boldenon+ testesteron E ve Primobolan ile başlamayı düşünüyorum ve yaklaşık 15 hafta bu kür ile gidersem etkili verim alır mıyım yaklaşık olarak bana maliyeti ne olur

Admin

Yönetici
Yönetici
Tepki
44
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 yıldır sporla uğraşıyorum ve küre girmeyi düşünüyorum 183 boy ve 82 kiloyum ilk olarak kendi imkanlarımla yaptığım araştırmalar da boldenon+ testesteron E ve Primobolan ile başlamayı düşünüyorum ve yaklaşık 15 hafta bu kür ile gidersem etkili verim alır mıyım yaklaşık olarak bana maliyeti ne olur
Etki olayı kişiden kişiye değişir her vücut aynı olmadığından her etkide aynı olmayabiliyor orjinalligine güveniyorsan güzel etki alınır Orjinal üründe 15 haftalık kür maliyeti ortalama 8 -10 bin arası minimum oda orjinalde piyasayla karıştırmayın bana kalırsa kendi çaban biryere getirmiyorsa profesyonel destek ürün temini dozajlar formuna yönelik planlamalar ve sistemli ilerlemeni tavsiye ederim bugün piyasada en üst düzey sporcu bile destek alıyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar